avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Perioada minima de folosinta asupra unui imobil pentru ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Perioada minima de folosinta asupra unui imobil pentru un PFA in momentul in care acesta isi modifica punctul de lucru

As dori sa stiu daca este posibil sa imi modific punctul de lucru pentru PFA, in momentul in care mai am 3 luni ramase in contractul de inchiriere;
De asemenea, as vrea sa stiu daca dupa aceste trei luni, va trebui sa mai merg o data la notar pentru prelungirea perioadei contractuale.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: klaremete , utilizator 09:44, 4 Martie 2010
Da, puteţi modifica oricând locaţia punctului de lucru, dacă pentru aceasta deţineţi un drept de folosinţă. Ce priveşte durata contractului de închiriere, important este ca să fie valabil pe perioada desfăşurării activităţii la punctul de lucru, nu vă obligă nici o prevedere legală să menţineţi punctul de lucru până la expirarea termenului din contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere persoana fizica --pfa ????? Analore Analore Speta ar fi urmatoarea: Un pfa inchiriaza de la o pers fizica un spatiu comercial in vederea desfasurari de activitati de comert, respectiv in vederea ... (vezi toată discuția)
Contract comodat bulzanv bulzanv Firma noastra a luat un credit pt achizitia unei locuinte pe persoana fizica ,Ulterior a facut contract de comodat intre firma si persoana fizica privind ... (vezi toată discuția)
Investitie in curs claudia.lazar claudia.lazar In lunile iulie-august 2017, societatea a facut investitii in curs pentru o amenajare spatiu inchiriat in vederea functionarii adecvata a activitatii. Incepand ... (vezi toată discuția)