avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... examen itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

examen itm

|Buna ziua,
Am o nedumerire,am dat examen la itm bucuresti pt atestare, pt a putea completa in carnetele de munca.
Am o firma pe Ilfov si vreau sa completez carnetelle si la firma respectiva(am Cim la aceasta firma|)vreau sa stiu dak trebuie sa dau din nou examen sau este suficient sa pun atestarea de la examenul itm bucuresti la dosar....
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniella C. , utilizator 17:43, 5 Martie 2010
Nu mai dati inca o data examen,mergeti la itm cu dosarul dumneavoastra de la firma de pe Ilfov(contract de munca,doc anexate la dosar)si faceti cerere pentru comision 0.25%,dati si un tel pt a afla daca mai trebuiesc si alte documente.Asta in cazul in care firma din ilfov platea 0.75% comision.
In cazul in care nu platea 0.75% si avea inspector deja si aprobare de completare,mergeti doar sa faca modificarea celui care completeaza in carnetele de munca.
Intrebati la ITM ilfov ,dar cred ca dati examen si la Ilfov.
Se da examen din nou la ITM Ilfov ....:)
multumesc pt ajutor :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobare pastrare carnete la unitate crisadi crisadi buna ziua Apelez din nou la sfaturile dvs care mi-au fost de mare folos pana acum... am dat exam pentru obtinerea aprobarii de la ITM pe data de ... (vezi toată discuția)
Plata comision itm ToacaDaniel ToacaDaniel Buna ziua, O firma are aprobare din partea ITM pentru evidenta carnetelor de munca pe anul 2009, si a platit comision ITM 0.25 in fiecare luna. Problema ... (vezi toată discuția)
Srl a achizitionat carnetele de munca.itm sau cine le completeaza? simonadudas simonadudas Am parcurs toti pasii legali pentru achizitionarea carnetelor de munca pentru noi angajati care nu aveau acest document.Platesc comision la ITM pentru carti de ... (vezi toată discuția)