avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... INCETARE PFA - traducator
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

INCETARE PFA - traducator

Nu sunt platitor TVA. Vreau sa incetez activitatea pe PFA. Ce trebuie sa fac? Sunt PFA - traducator . Merci pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: antonela , utilizator 12:15, 17 Iunie 2010
Va propun sa contactati ORC-ul local, ei pot sa va puna la dispozitie formularele pentru cerere de radiere si tot ei pot sa va informeze despre procedura concreta.

Probabil ca veti fi controlata (control fiscal) inaintea radierii.
ORC-ul ? Eu am depus toate documentele la Fisc - declaratii,etc. N-am fost niciodata la ORC . In ce consta controlul fiscal?
Acum (mai nou) toate radieri si inregistrari se fac prin ORC. Controlul fiscal va consta in verificarea Registrului de Incasari si Plati si a documentelor justificative.
ok merci
Pentru a putea sa incetati activitatea unui PFA, aveti nevoie de un lichidator judiciar, care trebuie sa faca Raportul, publicitatea si instiintarile creditorilor, este complicat si costisitor, mai bine suspendati activitatea o vreme si apoi mai vedeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducãtor autorizat - care este cea mai buna forma de organizare? pfa? cristinacdt cristinacdt Buna tuturor, Sunt Trad autorizat de MJ. Vreau sa infiintez o firma pt ca am un contract cu o alta firma din afara pt prestari serv de traduceri si trebuie ... (vezi toată discuția)
Dec impunere de 25000 ron dupa radiere pfa ANDREI2002 ANDREI2002 Buna seara. am avut un pfa din 2007. Acum 2 luni am radiat pfa ul, iar ulterior am fost chemat la anaf pt control anii 2008-2009. nu eram initial platitor ... (vezi toată discuția)
Pot lucra in germania cu pfa romanesc? mifotea mifotea Salut, tocmai mi-am facut un PFA, vreau sa merg in Germania pentru a colabora cu un unchi in domeniul spectacolelor. Mai exact montari de scene de concert si ... (vezi toată discuția)