avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fortarea demisiei nejustificata.....
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fortarea demisiei nejustificata.....

Mesria mea de baza este tehnician service.
adica pe scurt,ma deplasez la clienti si le repar utilajele
in cazul meu tractoare John Deere.
Am masina de serviciu cu care trebuie sa ma deplasez la clienti.
Ghinionul a facut sa-mi pierd dreptul de a conduce...(infractiune)
Acum...In contractul de munca cit si in regulamentul de ordine interioara
nu exista nici o clauza prin care pierderea carnetului aduce cu sine si
concedierea..
Insa sunt aproape sigur ca o sa mi se ceara demisia...
Cum as putea contracara asta...
Ce as putea invoca...
Ce modalitate de aparare sa putea adopta??
Ce pot sa fac??
Mentionez ca nu am abateri disciplinare,postul nu poate fii desfiintat,
com[portamentul meu a fost ireprosabil...
Cel mai recent răspuns: STEF37 , utilizator 10:40, 4 Martie 2010
Banuiesc ca una din cerinte la angajare a fost sa aveti permis de conducere. Se pare ca solutia ar fi un sofer dar cine il plateste?
intreb si eu:
- in cazul in care erati in c.o. cine se ocupa de activitatile dvs.?
- in caz ca erati in b.o. cine prelua atributiunile?
pentru perioada respectiva ar trebui sa gasiti rezolvarea : alte activitati... c.o. fara plata!!!
C.O il efectuez de obicei in sezonul mort agricol(dec-ian) iar in caz de necesitate se deplaseaza un alt coleg de la Timisoara si imi acopera zona...
Eu acoperind singur judetele Alba si Hunedoara..
De CM ..nu am avut pina acun...
Si da ,a fost o conditie de angajare permisul,dar nu e clauza de cocediere pierderea lui....
dar nu e clauza de cocediere pierderea lui.

Aveti dreptate ca nu este. Dar fara el nu mai puteti efectua atributiile cuprinse in fisa postului si pentru care ati fost angajat.
Nu ne-ati spus daca ati discutat problema cu angajatorul, poate gasiti solutii impreuna, asta in contextul in care doreste sa va mentina in firma.
Da am avut o discutie cu seful ierarhic si deocamdata a ramas ca va urma
sa stea de vorba cu patronii...
Fiind o firma mare cu sediul in Bucuresti si patronii straini...
Nu am nici o fisa a postului primita sau semnata de mine...
Ma intreb daca ma pot da afara legal...

Alte discuții în legătură

Refuza sa munceasca pe motiv ca acea activitate nu este in fisa lui de post, dar nu pot sa-l concediez este lider de sindicat. cum procedez in aceasta situatie? rog sugestii! Gabriel George Mocanu Gabriel George Mocanu Datorita problemelor cauzate de criza economica, unitatea trece printr-un proces de restructurare a activitatii, in urma caruia s-au inchis o serie de ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva? solutii Va rog dak m-ati putea ajuta cu niste raspunsuri la urmatoarea problema. Lucrez la o firma care se ocupa cu arhivarea datelor pe calculator. In urma cu 1 luna ... (vezi toată discuția)
Alte sarcini din REMAT REMAT Ce intelegeti prin \"Executa orice alte sarcini dispuse de seful ierarhic superior/conducerea societatii?#-o (vezi toată discuția)