Am acum pe rol un client concediat abuziv(verbal). Mi-a fost respins singurul martor care putea arata concedierea ilegal si discutiile cu patronul.
Unde lucrati? La punct de lucru in Romania? Daca lucrati in Romania, vedeti conditiile din CM ref. la concediere.
In caz ca, la fel ca si clientul meu, vi se va spune ,,vi cu demisia pe biroul meu", nu o faceti, dar nici nu ascultati daca vi se zice ,,de luni cauti alt loc de munca". In caz ca va spune, va duceti la serv. ca de obicei. Daca va da preavizul de concediere, sa il luati, ca sa il puteti da in judecata.
Si cu administratorul demisionar, acesta fiind fct de conducere, are 30 de zile in care va mai indeplini obligatiile asumate.
Nu cred ca aveti cum sa demostrati angajari sau concedieri pe criterii etnice. Daca se va intampla sa va dea afara, impreuna cu alti romani, faceti plangere la Consiliul National Pentru comb. Discriminarii, 30 de zile de la fapta prejudiciabila, etc.(daca stati in Romania).
La CJ se fac angajari preferentiale pe motive etnice, religioase si cateodata pe optiuni politice.