avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noua incadrare din invatamantul preuniversitar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noua incadrare din invatamantul preuniversitar

Sunt absolventa a Institutului Politehnic Bucuresti, Facultatea de tehnologie chimica, specializare chimie-fizica, 3 ani. Anul absolvirii 1988. Din 1993 sunt titular ca invatator la Scoala Generala Valea-Mare, Stefanesti, Arges. In anul 2001 am absolvit cursurile de reconversie profesionala, specializare institutor invatamant primar in cadrul Universitatii Pitesti. Toata perioada aceasta 1993 - 2010 am fost incadrata si platita ca institutor II ( la fel ca alti colegi care au absolvit colegiul pedagogic 3 ani).
Întrebari:
1. Am fost corect incadrata si platita in aceasta perioada?
2. Cum voi fi incadrata incepand cu ianuarie 2010 ( dupa noua lege)?
( mentionez ca in acest moment sunt incadrata tot institutor II...)

Alte discuții în legătură

Incadrare profesor lilivlaicu lilivlaicu Va rog sa binevoiti a preciza care este incadrarea unui profesor titular fizica absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti-Facultatea Tehnologie Chimica- ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt învățătoare , gr 1, titular cu o vechime ... Anielasal Anielasal Bună ziua! Sunt învățătoare , gr 1, titular cu o vechime de 30 în sistemul de învățământ. Am absolvit în iulie 2023 Facultatea de Comunicare și ... (vezi toată discuția)
Profesor sau institutor? deiuta deiuta am o nelamurire, sunt absolventa a unui liceu, [b]nu profil pedagogic[/b], dupa care am urmat si absolvit [b] cursurile Scolii Postliceale Colegiul Pedagogic ... (vezi toată discuția)