avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Medici pentru Franta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Medici pentru Franta

Cam cu doua saptamani in urma , s-a dat la tv o stire despre o oferta de munca pentru medici de familie in Franta... si atat! Nu a mai aparut altceva si nu am putut gasi nimic legat de asta nici pe net. Ma poate ajuta cineva? Stie cineva ceva??????
Cauta pe www.scrie.com.
Acolo este un anunt care te-ar putea interesa, dar nu in Franta, doar peste hotare.
Cred ca ar fi de interes sa te uiti putin si pe [ link extern ] .
Este acolo o afirmatie, nu stiu cat de reala despre statutul medicului romana(emigrant) in Franta.
pentru recrutare medici in franta, urmati instructiunile de pe site-ul www.arime.fr
trebuie compl. un cv si mai mult.... FOARTE MULTE DOCUMENTE
va doresc succes dar eu renunt!
www.gandul.info/.../o_suta_de_medici_au_solicitat_acte_pentru_a_pleca_din_tara__de_la_inceputul_anului.html
www.gandul.info/articol_27793/vanatoare_de_cadre_medicale_pentru_belgia_si_franta.html
www.ziare.com/Asistentele_cu_diploma_universitara_si_medicii_buni_iau_calea_Europei
Cateva articole interesante privind acest subiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum gasiti un avocat indrumator? xm xm Spuneti-mi si mie cum se procedeaza in concret ca sa-ti gasesti un indrumator atunci cand nu ai nici rude avocati si nici bani ca sa-ti platesti stagiatura? ... (vezi toată discuția)
Dreptul la confidentialitate angajat angajat Am un cont pe site-ul bestjobs de mai multi ani si mi-am si gasit de lucru prin intermediul acestui site. Insa acum cand nu mai sunt asa multumit de situatia ... (vezi toată discuția)
Angajare in domeniul dreptului antonya2feb antonya2feb Buna ziua tuturor.Sunt studenta la facultatea de drept in anul al II-lea(Bucuresti) si as vrea sa va intreb daca stiti vreun cabinet de avocatura unde ... (vezi toată discuția)