avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare cota (fractiune) din mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare cota (fractiune) din mostenire

Am mostenit o cota procentuala de proprietate asupra unui teren. Se poate vinde sau dona aceasta cota, fara a se stabili care este parcela aferenta acestei cote ?
Cu alte cuvinte, se poate transmite cumparatorului / beneficiarului donatiei bucuria de a se judeca cu proprietarii celorlalte cote procentuale din teren asupra parcelarii acestuia ?

Alte discuții în legătură

Vanzare cota (fractiune) din mostenire valp valp Am mostenit o cota procentuala de proprietate asupra unui teren. Se poate vinde sau dona aceasta cota, fara a se stabili care este parcela aferenta acestei ... (vezi toată discuția)
Vânzare tern extravilan LucianNeatu LucianNeatu Sunt proprietar a doua titluri de proprietate împreuna cu moştenitorii persoanelor ce erau proprietari ca şi mine. Cum pot sa vând partea ce mi se cuvine ... (vezi toată discuția)
Se admite donatia cotei parti de teren in indiviziune? mariapopescu mariapopescu Tata este comostenitor cu o nepoata,ambii fiind mentionati in titlul de proprietate care-i pe numele mamei lui decedate.In situatia data tatal imi poate dona ... (vezi toată discuția)