avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitare cazier judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitare cazier judiciar

In data de 23.06.2005 am fost condamnat 1 an si 2 luni inchisoare cu suspendare conditionata cf. art. 81,82 CP prt. art. 78/1 OUG 195/2002 def. prin neapelare. Se poate face reabilitarea de drept sau reabilitare juridica? cum se procedeaza? va multumesc anticipat.
reabilitare judecatoreasca.. apelati la un avocat sa va faca cererea si sa administreze actele necesare realbilitarii judecatoresti
Ar trebui sa fi fost reabilitat de drept.
Scoateti un cazier si, daca apare condamnarea faceti o cerere.
Sa aveti la dvs. sentinta legalizata.
Reabilitare de drept.
Termen de incercare 3 ani si 2 luni.
Indepliniti conditiile reabilitarii in ceea ce priveste termenul.
Adresati-va cu o cerere instantei care a pronuntat hotararea daca in intervalul de timp de 3 ani si 2 luni calculat cu incepere de la data dee 23.06.2005 nu ati mai savarsit o alta infractiune si aveti un loc de munca ori realizati venituri.
Cu hotarea de constatare a reabilitarii pronuntata de instanta va adresati celor de la Cazier Judiciar pentru stergerea mentiunilor din cazier.
Reabilitarea de drept nu se face in instanta.
Eu am facut cateva...
Insa in prezent se gasesc cai de rezolvare si altfel.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Intrebari reabilitare cazier judiciar ContSters283403 ContSters283403 Buna ziua , am avut o problema in 2006 si anume am fost judecat pentru complicitate la furt si dupa cateva saptamani de arest preventiv mi-au dat drumul cu 1 ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judiciara sumynyk sumynyk In anul 2004 in luna octombrie am fost condamnat la 1an si 6 luni cu suspendare. si o perioada de proba stabilita de instanta la 3 ani si 6 luni. M-ar ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar AndreyAlexander AndreyAlexander În ianuarie 2012 am primit o pedeapsă de 4 luni de închisoare cu suspendare (infracțiune la regimul auto) și o perioadă de probă de 2 ani ... (vezi toată discuția)