avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare srl sau pfa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare srl sau pfa

vreau sa particip la targuri si piete cu mici, bere si ce-o sa mai fie cazul. ce acte am nevoie, toate autorizatiile necesare , cat ma costa si daca se ofera cineva sa ma ajute
multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:17, 7 Martie 2010
Pe forumul de discutii contabile n-o sa va ajute nimeni. Cei de aici au alte ocupatii, nu aceea de infiintare firme.
Incercati la discutii juridice- societati comerciale.
Detalii gasiti aici [ link extern ]

si aici

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl sau pfa iovitadrian iovitadrian vreau sa particip la targuri si piete cu mici, bere si ce-o sa mai fie cazul. ce acte am nevoie, toate autorizatiile necesare , cat ma costa si daca se ofera ... (vezi toată discuția)
Acte si autorizatii necesare vanzare produse in targuri Bodo87 Bodo87 Salut! Vreau sa incep o mini-afacere! Deci,ce acte si autorizatii imi sunt necesare pentru a putea vinde in piete si targuri diferite produse (haine,produse ... (vezi toată discuția)
Meditatii instrumente muzicale Paxman Paxman Ce autorizatii(acte, avize etc) sunt necesare pentru a oferi meditatii la mine acasa cat si la domiciliul elevului? Va multumesc! (vezi toată discuția)