avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare SRL sau PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare SRL sau PFA

vreau sa particip la targuri si piete cu mici, bere si ce-o sa mai fie cazul. ce acte am nevoie, toate autorizatiile necesare , cat ma costa si daca se ofera cineva sa ma ajute
multumesc
Cel mai recent răspuns: alidia , utilizator 17:56, 26 Martie 2010
daca esti din constanta te pot ajuta trimite un mesaj la madyi_2003@yahoo.com
multumesc de intentie dar sunt din brasov.

Multumesc tuturor celor care au citit postul si s-au invrednicit sa imi raspunda, multumesc.

ma asteptam macar la o directionare catre o instituite care sa ma lamureasca
atunci mergi la registu comertului din brasov, la jurist , cat te costa nu stiu exact cam 200 pe la registu iar acutorizatiile, iti trebuie de la primarie din brasov,(nu stiu cat costa acolo), si alta autorizatie de la directia sanitara publica.
Puteti sa functionati ca si PFA, numai ca nu puteti sa angajati pe nimeni si veti fi obligat sa desfasurati singur activitatea.
De asemenea, trebuie sa aveti studii de specialitate sau calificare de comerciant, sau experienta ca si comerciant sau vechime in munca de cel putin 2 ani, dovedita cu cartea de munca.
Depuneti la dosar si copie dupa actul de spatiu unde veti face sediul social.
Pentru comert cu produse alimentare nu uitati de cursurile de igiena.
Costurile pt autorizare se ridica la 180-200 lei.
Toate autorizatiile le obtineti de la Registrul Comertului.

Multa bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte si autorizatii necesare vanzare produse in targuri Bodo87 Bodo87 Salut! Vreau sa incep o mini-afacere! Deci,ce acte si autorizatii imi sunt necesare pentru a putea vinde in piete si targuri diferite produse (haine,produse ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! urgent!!! nicoletastoian11 nicoletastoian11 Ma poate ajuta si pe mine careva? As dori sa-mi deschid si eu o firma care sa-mi permita sa vand mici, bere.....in targuri, oboruri,piete... Tot ce tine de ... (vezi toată discuția)
Comercializarea produselor traditionale nefis nefis buna ziua. as dori informatii legate de comercializarea produselor traditionale. va exemplific: pot sa comercializez de exemplu carnati ,sunci si carne ... (vezi toată discuția)