avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... obligatia institutiei fi­nanciare de a prezenta un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

obligatia institutiei fi­nanciare de a prezenta un model de contract clien­tului inainte de semnarea acestuia

Buna Ziua,

stie cineva daca a intrat in vigoare obligatia institutiei fi­nanciare de a prezenta un model de contract clien­tului inainte de semnarea acestuia?

Ma refer in mod concret la contractele de credit si la obligatia bancilor de a prezenta un model de contract clien­tului inainte de semnarea acestuia.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: moto72 , utilizator 01:02, 14 Martie 2010
cred ca va referiti la ORDONANTA DE URGENTA Nr. 174/19 noiembrie 2008 publicata in MO nr. 795 din 27 noiembrie 2008 care a intrat in vigoare in 30 de zile de la publicarea in MO

Aflati amanunte in Asociatia Clientilor Bancilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanþã nr. 21/1992 din 21/08/1992 versiune actualizata la data de 2712/2008 anonimul69 anonimul69 unde pot ca sa gasesc aceasta lege mai mult ma intereseaza articolului 93 lit.g din O.G. nr.21/1992.nu gasesc nicaieri aceasta lege si mai ales nu mai am pe ... (vezi toată discuția)
Retur produs fara defect DiaD DiaD Clientul achizitioneaza un mobilier pe care il returneaza in urmatoarele 2 ore si solicita banii. Mentionez ca produsul este cel comandat, nu are niciun defect ... (vezi toată discuția)
Rambursare anticipata a creditului florin102 florin102 Buna ziua. Am un credit de la BCR si exista posibilitatea de a rambursa anticipat si in totalitate a acestuia.Dupa cate stiu a fost pusa in discutie procedura ... (vezi toată discuția)