avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit pentru nevoi personale-obtinut anterior ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit pentru nevoi personale-obtinut anterior casatoriei

buna!am si eu o antrb;am un credit de nevoi personale de 3 ani,pe care nu l am mai platit de anul trecut,si am primit acum somatie de executare silita.dar eu antre timp m-am casatorit,si nu am nici un bun mobil sau imobil pe numele meu,antrebarea mea pot sa puna sechestru pe bunurile sotului meu?nu santem amandoi pe nici un contract si creditul este dinaintea casatoriei.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters132982 , utilizator 08:35, 5 Martie 2010
veti fi executata silit doar dvs
multumesc din suflet m am mai linistit putin,oricum eu sant foarte bolnava si nu muncesc asa ca de data asta banca o sa piarda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie/incepere executare silita ContSters132982 ContSters132982 BUNA ZIUA!am si eu cateva antrebari..am luat acum 2 ani un credit de nevoi personale,pana an iunie anul trecut am platit fara antarziere ratele,dar am avut ... (vezi toată discuția)
Executare silita ivanov teodora ivanov teodora Va rog mult ajutati-ma. Am avut un credit de nevoi personale fara garantii si nu am mai putu platii ratele. Azi am fost sunata ca maine sa fiu acasa ca vine ... (vezi toată discuția)
Sunt în executare silită dar nu am nimic pe numele meu cocococo44 cocococo44 Buna,am avut un credit la Credius de 2700 Ron,și am de plata 15000 de ron.ma m îmbolnăvit rău și nu am mai putut plăti rata de 250 Ron pe luna .creditul ... (vezi toată discuția)