avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de maternitate

ma numesc maria si sunt in concediul de crestere a copilului dar am o problema, am fost suplinitoare si in primul an can am nascut mi s-a spus ca trebuie sa-mi iau post si sa renunt la el ca sa raman in concediu. asa am facut,dar in al doilea an in care sunt acum nu mi-am mai luat post pt.ca a zis inspectorul ca nu trebuie sa - mi mai iau pt ca nu mai pot renunta.problema e ca nu stiu cine imi va scrie in cartea de munca anul acesta pt. ca neluamdu-mi post nu mai am decizie in care sa scrie pana la ce data sunt in concediu.unde trebuie sa merg ?ce sa fac? voi pierde anul acesta?
Cel mai recent răspuns: OMHR , Consultant resurse umane 16:33, 4 Martie 2010
buna ziua
daca nu ati fost titulara pe postul respectiv inseamna ca ati avut poistul pe o perioada limitata 1 an.Daca in acel an ati intrat in crestere copil ctr de munca a fost suspendat dar asta pana la sfarsitul anului in care ati avut postul(an scolar)cartea de munca ar trebuii sa fie la unitatea de invatamant de unde ati intrat in crestere copil,cat despre reluarea activitatii cred ca va puteti relua postul doar daca mergeti la concurs sau daca postul este vacant inca.Luati legatura si cu directorul institutiei de invatamant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca in invatamant isaalexandra isaalexandra Sunt angajata de la data de 15.09.2011,la o gradinita din jud Iasi,ca si educatoare calificata pe un post de suplinire,problema mea este legata de incetarea ... (vezi toată discuția)
Posturi pentru pensionari in invatamant cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am o prietena care lucreaza ca si profesoara la un seminar catolic pana in acest an cand directorul a angajat o profesoara pensionara in locul ei si ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu in invatamant irinamorarasu irinamorarasu In anul scolar 2009-2010, fiind profesor titular la un liceu din Craiova am avut restrangeri de activitate la catedra de informatica si fiinca trebuia sa fie ... (vezi toată discuția)