avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale brevet de turism
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

brevet de turism

Care sunt procedurile de a inchiria un brevet de turism si la ce riscuri sunt expusa?
Cel mai recent răspuns: BrevetTurism , utilizator 13:28, 18 Octombrie 2024
puteti fi angaja pe o perioada de 12 luni, agentia are nevoie de contractul de munca pe minim 12 luni pentru a obtine licenta de turism. Nu se specifica ce post trebuie sa ocupati.Daca schimna managerul , trebuie noul contract de munca si afisarea noului brevet in locatie/site etc, licenta nu se schimba. Trebuie sa angajeze in termen de 90 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare receptionera cu brevet de turism Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o viitoare angajata care are brevet in turism eliberat de Ministerul Dezvoltarii. Pot sa o angajez in baza acestei calificari pe postul de ... (vezi toată discuția)
Infiintare agentie de turism emilia73 emilia73 Doresc sa infiintez o agentie de turism.Am brevet de manager pentru o agentie detailista, dar sunt si economista.Eu lucrez in alta parte, loc de munca la care ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sunt angajata unei agentii pe functia de manager ... angelica5 angelica5 Buna seara, sunt angajata unei agentii pe functia de manager si detin si brevet de turism. Agentia si a luat licenta in baza bevetului meu de turism . Acum ... (vezi toată discuția)