Buna ziua sau dupa caz...
Scriu in legatura cu o problema pe care o am la domiciliul meu din Str. Doamna Ghica 18, sector 2, Buc. De mai multi ani eu impreuna cu alti locatari, avem mari probleme cu comportamentul unei persoane care nu este administratora dar care, nu inteleg cum, aduna banii de intretinere. Problema mea este ca aceasta persoana are un limbaj foarte urat, ma injura in permanenta in diverse situatii in care ma intalneste. Spre exemplu astazi, am parcat masina, si cum sunt o iubitoare de caini si aveam intamplator ceva de mancare pt ei, m-am oprit sa le dau. Eram in spatele blocului cand aceasta a inceput sa strige de la balconul ei, etajul 4, sa plec, sa ma duc dracu', m-a facut "javra ca si cainii" si multe alte injuraturi de acest gen.Problema este ca a a si aruncat pe masina mea si langa mine cu cartofi !!! acest comportament l-am observat si fata de alte persoane si as dori sa stiu carui organ competent as putea sa ma adresz, in afara de politie, (ei au spus ca nu pot face nimic), pt reclamarea acestor fapte?
adresa mea este andreea.iacob9@yahoo.com
era ma simplu un telefon la politie sau jandarmi si ii faceau baietii un cadou de 1000 lei.
Si daca se repeta se putea merge si mai departe, avand si dovezi in acest sens:))
politia in multe cazuri de acest gen nu se baga.......de fapt s-a si scris.....totusi zic ca este mai bine sa faca sesizare la primaria de sector.......nu sunt sigur ca si ei vor rezolva ceva...dar incercarea moarte n-are.