avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitate viceprimar/consilier local - PFA
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitate viceprimar/consilier local - PFA

Buna dimineata,

imi puteti spune daca calitatea de viceprimar, respectiv consilier local este incompatibila cu cea de persoana fizica autorizata ( PFA) ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 11:35, 5 Martie 2010
Coform Legii nr. 161/2003 functia de consilier local , viceprimar , primar (alesi locali) este incompatibila cu orice alte functii publice sau activitati remunerate, in tara sau in strainatate, cu exceptia functiei de cadru didactic sau a functiilor in cadrul unor asociatii, fundatii sau alte organizatii neguvernamentale .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viceprimar incompatibilitate janina drula janina drula am fost ales viceprimar si inainte eram angajatul unei firme de cablu privat pe functia de casier cu jumatate de norma vreau sa stiu daca functia de ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitatea primar Mirela8383 Mirela8383 Buna ziua!Un primar poate fi si asociat unic la un SRL? (vezi toată discuția)
Calitatea de viceprimar e compatibila cu cea de medic titular cabinet? drbiaf drbiaf Buna ziua! Am o intrebare legata de functia de viceprimar intr-un consiliu local, si anume un medic titular de cabinet medical individual aflat in relatie ... (vezi toată discuția)