avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SA MA AJUTE SI PE MINE CINEVA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SA MA AJUTE SI PE MINE CINEVA

Buna ziua, ma numesc Maria am 18 saptamani de sarcin si am o problema la servici.Am anuntat din a12 saptamana in scris ca sunta insarcinata si am atasat si adeverinta medicala, la vreo doua saptamani au inceput sa faca restructurari si mi- sa propus sa raman in medical ca daca nu o sa fiu data afara.Cu data de 1 februararia am ramas in medical, saptamana trerecuta am fost sunata de o colega care mia spus ca postul meu a fost desfintat.Se poate? Ce as putea sa fac in situatia asta? Credeti ca ar trebui sa consult un avocat?
Cel mai recent răspuns: Ralu77 , utilizator 11:32, 5 Martie 2010
da, se poate si din pacate nu puteti face nimic...;) si tocmai ati consultat mai multi avocati...:thumbup: Daca puteti prelungi medicalul pana la prenatal (il puteti lua din luna a V a de sarcina ( sarcina cu risc) sau din a VII a ( in mod normal), ar fi in regula.Dupa prenatal, nasteti si apoi intrati in CCC si dupa 2 ani vedeti ce-o mai fi.
va dorim succes si nastere usoara
parerea mea este ca nu poate cf L53/2003
ART. 60
(1) Concedierea salariaţilor nu poate fi dispusă:
c) pe durata în care femeia salariata este gravida, în măsura în care angajatorul a luat cunostinta de acest fapt anterior emiterii deciziei de concediere;

Aveti un nr de inregistrare la documentele depuse de dvs cre testa ca sunteti gravida?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post pe timp de sarcina TOMOIAGA TOMOIAGA Buna ziua, ma numesc Maria am 18 saptamani de sarcin si am o problema la servici.Am anuntat din a12 saptamana in scris ca sunta insarcinata si am atasat si ... (vezi toată discuția)
Pot fi data afara daca am anuntat societatea ca sunt insarcinata TOMOIAGA TOMOIAGA Buna ziua, ma numesc Maria am 21 saptamani de sarcin si am o problema la servici.Am anuntat din a12 saptamana in scris ca sunta insarcinata si am atasat si ... (vezi toată discuția)
Întrebare Semiluna96 Semiluna96 Bună seara! Am și eu o întrebare... Ce se întâmplă dacă nu am fost la muncă timp de aproximativ 3 săptămâni? Sunt însărcinată, de azi am intrat ... (vezi toată discuția)