Buna ziua, ma numesc Maria am 18 saptamani de sarcin si am o problema la servici.Am anuntat din a12 saptamana in scris ca sunta insarcinata si am atasat si adeverinta medicala, la vreo doua saptamani au inceput sa faca restructurari si mi- sa propus sa raman in medical ca daca nu o sa fiu data afara.Cu data de 1 februararia am ramas in medical, saptamana trerecuta am fost sunata de o colega care mia spus ca postul meu a fost desfintat.Se poate? Ce as putea sa fac in situatia asta? Credeti ca ar trebui sa consult un avocat?
da, se poate si din pacate nu puteti face nimic...;) si tocmai ati consultat mai multi avocati...:thumbup: Daca puteti prelungi medicalul pana la prenatal (il puteti lua din luna a V a de sarcina ( sarcina cu risc) sau din a VII a ( in mod normal), ar fi in regula.Dupa prenatal, nasteti si apoi intrati in CCC si dupa 2 ani vedeti ce-o mai fi.
va dorim succes si nastere usoara
parerea mea este ca nu poate cf L53/2003
ART. 60
(1) Concedierea salariaţilor nu poate fi dispusă:
c) pe durata în care femeia salariata este gravida, în măsura în care angajatorul a luat cunostinta de acest fapt anterior emiterii deciziei de concediere;
Aveti un nr de inregistrare la documentele depuse de dvs cre testa ca sunteti gravida?
Întrebare
Semiluna96
Bună seara! Am și eu o întrebare... Ce se întâmplă dacă nu am fost la muncă timp de aproximativ 3 săptămâni? Sunt însărcinată, de azi am intrat ... (vezi toată discuția)