avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

sant an divort cu sotul meu care este violent si as dori ampreuna cu copilul meu major sa parasesc locuinta comuna.cum pot face asta?are altcineva un alt drept la casa?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:22, 5 Martie 2010
Casa,ce proprietar detine in documente?
Cand a fost achizitionata casa?
Aspectele refeitoare la comportamentul sotului sunt cunoscute de instanta,alte autoritati ?
Ar trebui sa veniti intr-adevar cu mai multe amanunte...insa nu va opreste nimeni sa sesizati organele de politie si instanta pentru comportamentul abuziv al sotului (scoateti si certificate medico-legale)!
personal v-as sfatui sa nu parasiti domiciliul, ci mai degraba solicitati evacuarea sotului violent din locuinta .
de ce sa plecati dvs. cu copilul si sa nu plece dansul ??
daca sotul dvs. va mai savarsi acte de violenta asupra dvs. , va sfatuiesc sa va scoateti certificat medico-legal care va proba comportamentul sau .
veti avea nevoie de cel putin un martor in procesul de divort .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - copil minor bibi30 bibi30 Buna ziua, Am o mare rugaminte la cei in masura sa ma ajute si sa ma lamureasca intr-o astfel de problema.Sunt casatorita de 4 ani(relatia in sine ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj chirila_mihaela chirila_mihaela pov mea e alfel:m.am casatorit cu sotu meu...acum 3 ani jumate---am inceput totu de la zero....acum avem o fetita de 2 ani jumatate,,,am reusit sa ne cumparam ... (vezi toată discuția)
Divort partaj auracata auracata sint casatorita de 7 ani si am un copil major dar din prima mea casatorie.sotul meu nu mai munceste din luna august si a plecat de acasa casa tinind-o eu ... (vezi toată discuția)