avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum trebuie sa procedez daca vreau sa vand un spatiu ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum trebuie sa procedez daca vreau sa vand un spatiu de productie

Buna ziua, am o mare nelamurire si va rog sa ma ajutati. Am un spatiu de productie, unde este declarat si sediul societatii. Pentru a putea vinde cladirea trebuie sa angajez un evaluator? Daca NU, la valoarea de inventar adaug si TVA-ul de 19%, astfel rezultand valoarea de vanzare?:( VA MULTUMESC MULT. :">
Cel mai recent răspuns: Andreea Voicila , Contabil 17:06, 6 Martie 2010
pai vreti sa il vindeti cu mai mult decat l-ati cumparat, banuiesc???...:) sau nu?
de obicei se evalueaza la valoarea pietei, si erati obligata sa faceti reevaluari ale bunului, daca e proprietatea unei societati...oricum cred ca si notarul si unii cumparatori seriosi vor cere raport de evaluare facut de o firma acreditata.

Andreea Voicila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare imobile de pe firma valentin1193 valentin1193 buna ziua,am suspendat firma,si pe firma am cumparat un spatiu cu bani adusi de mine la inceput ,acum doresc sa stiu solutia cea mai ieftina de a intra in ... (vezi toată discuția)
Plata impozit pe cladire si teren Videodek Videodek Detin o societate comerciala infiintata in 2004,pe cand eram student,societate care are in activ un spatiu comercial cumparat pe firma,societate care de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Achizitie constructii + teren andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Imi puteti da si mie va rog frumos o parere in legatura cu valoarea imobilului ce se va inregistra in contabilitate...Ideea este urmatoarea: am achizitionat de ... (vezi toată discuția)