avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa si distribuirea produselor naturiste?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa si distribuirea produselor naturiste?

Poate un pfa sa se ocupe cu exportul de produse naturiste?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:53, 6 Martie 2010
Daca are prevazut ca si obiect de activitate ,daca detine formalitatile legale in domeniu,poate desfasura respectiva activitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Start-up in domeniul produselor naturiste SophieM SophieM Buna ziua, Imi doresc sa deschid un start-up in domeniul produselor naturiste si suplimentelor alimentare. Care este legislatia cu privire la ... (vezi toată discuția)
Pfa sau ii - domeniu nutritie vasilefi vasilefi va rog sa-mi dati un sfat pentru infiintarea unui PFA sau II - ce are ca obiect comercializarea suplimentelor nutritive (de ex. Herbalife, Cali Vita, etc), ... (vezi toată discuția)
Help! andreea.holhos andreea.holhos vreau sa deschid un magazin naturist.....sunt in plop is plopul in are...#-o nu am nici cea mai vaga idee cum sa incep si de ce autorizatii am nevoie..va rog ... (vezi toată discuția)