avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale help!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

help!

vreau sa deschid un magazin naturist.....sunt in plop is plopul in are...#-o nu am nici cea mai vaga idee cum sa incep si de ce autorizatii am nevoie..va rog sa ma indrumati care stiti!
Cel mai recent răspuns: andreea.holhos , utilizator 15:39, 18 Decembrie 2009
Vreti sa va constituiti o societate comerciala sau sa va inregistrati ca persoana fizica autorizata sau ca o intreprindere individuala conform OUG 44/2008?
Trebuie sa faceti precizarea!
scuzati ca nu am precizat...dar nici asta nu stiu sigur!vreau ce e mai bine si mai rentabil ...va rog sa ma lamuriti.v-am spus ca sunt pe langa:">
Si magazinul acela cu produse sa fie gen "plafar" sau o drogherie. Ce fel de produse naturiste vreti sa vindeti?
sa fiu mai exacta,am fost intr-un magazin naturist cand eram in trecere prin brasov aveau de toate..paine ...cereale...uleiuri...proteine ..dulciuri..rasnite din lemn...pate vegetal...produse vegetale cum ar fii parizerul..salamul..mai aveau germeni de grau..etc....langa acest managin mai aveau unul cu produse ge:sampon..lotiuni creme...vitamine..etc........cand am iesit din magazin ma gandeam ca si la noi in oras s-ar putea face asa ceva,,,,cam asta ar fii ceea ce vreau
Dupa parerea mea, daca nu puteti face dovada experientei in comert care este necesara pentru a va inregistra ca PFA sau Intreprindere individuala, atunci constituiti SRL cu obiect de activitate principal cod CAEN 4729-Comert cu amanuntul al altor produse alimentare, in magazine specializate. In obiectul secundar puteti trece si alte activitati de comert prevazute la grupa 471 din CAEN 2. va mai trebuie un spatiu pentru exercitarea activitatii
Bafta!

Alte discuții în legătură

Coduri caen produse gen plafar danmarianpopescu danmarianpopescu Ce coduri CAEN trebuiesc puse pentru un magazin gen plafar(ceaiuri, remedii, tincturi,etc.)Din cate am vazut difera de la judet la judet. (vezi toată discuția)
Magazin naturist lidia_p lidia_p As dori sa deschid un magazin cu produse naturiste incluzand si cosmetice(creme, sampoane,ect) ce cod caen mi-ar trebui? Pt aceasta activitate imi trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Cod caen roxana-ioana roxana-ioana Buna ziua! As dori sa stiu ce coduri caen se pun pentru plafar? (vezi toată discuția)