vreau sa deschid un magazin naturist.....sunt in plop is plopul in are...#-o nu am nici cea mai vaga idee cum sa incep si de ce autorizatii am nevoie..va rog sa ma indrumati care stiti!
Vreti sa va constituiti o societate comerciala sau sa va inregistrati ca persoana fizica autorizata sau ca o intreprindere individuala conform OUG 44/2008?
Trebuie sa faceti precizarea!
sa fiu mai exacta,am fost intr-un magazin naturist cand eram in trecere prin brasov aveau de toate..paine ...cereale...uleiuri...proteine ..dulciuri..rasnite din lemn...pate vegetal...produse vegetale cum ar fii parizerul..salamul..mai aveau germeni de grau..etc....langa acest managin mai aveau unul cu produse ge:sampon..lotiuni creme...vitamine..etc........cand am iesit din magazin ma gandeam ca si la noi in oras s-ar putea face asa ceva,,,,cam asta ar fii ceea ce vreau
Dupa parerea mea, daca nu puteti face dovada experientei in comert care este necesara pentru a va inregistra ca PFA sau Intreprindere individuala, atunci constituiti SRL cu obiect de activitate principal cod CAEN 4729-Comert cu amanuntul al altor produse alimentare, in magazine specializate. In obiectul secundar puteti trece si alte activitati de comert prevazute la grupa 471 din CAEN 2. va mai trebuie un spatiu pentru exercitarea activitatii
Bafta!
Magazin naturist
lidia_p
As dori sa deschid un magazin cu produse naturiste incluzand si cosmetice(creme, sampoane,ect) ce cod caen mi-ar trebui?
Pt aceasta activitate imi trebuiesc ... (vezi toată discuția)