avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna - cumul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna - cumul

Am dreptul la concediu de odihna la al doilea loc de munca? Sau doar la primul?
concediul de odihna se acorda pt. fiecare CIM in parte.
chiar daca lucrezi doar o ora pe luna, trebuie sa apari pe statele de plata cu concediul de 20 de zile pe an (sau cate or fi) efectuat. Indemnizatia difera doar.
sasa tu ce Cod al muncii aqi citit?
minimul pe CIM e 75%
Eu zic ca il citesc pe cel care ar trebui sa-l citesti si tu :P
Ce 75%? Ca nu inteleg la ce te referi cu acest procent.
Chiar te rog sa-mi explici la ce te refereai dimineatza cand te trezesti ca-s curios..... si stii cum se zice .... curiosii mor repede asa ca pls "help me" :D

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna, doua locuri de munca ecaterinap ecaterinap Buna ziua, As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: In conformitate cu articolul 35, din Legea 53/2003, am doua contracte de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Preot angajat la cumul- zile concediu de odihna scoalahomocea scoalahomocea Am urmatoarea problema la o scoala. Preotul este incadrat la cumul, avand 9 ore in incadrare(0,50 norma). Conform normelor metodologice nr. 34.232/9.06.1998 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna la cumul Bianca Varvarikis Bianca Varvarikis As dori sa stiu daca, in cazul cumulului de functii (invatamant si cercetare), se acorda concediu de odihna platit in ambele locuri. La al doilea loc de munca ... (vezi toată discuția)