avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna, doua locuri de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna, doua locuri de munca

Buna ziua,
As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema:
In conformitate cu articolul 35, din Legea 53/2003, am doua contracte de munca pe perioada nedeterminata, full time. Ma intereseaza cum se acorda concediul de odihna: la fiecare loc de munca, cu drepturile salariale aferente sau cum?

Cel mai recent răspuns: ecaterinap , utilizator 23:25, 5 Mai 2010
La fiecare loc de munca cu drepturile pe care le aveti in calitate de salariat.
Va multumesc mult. Puteti sa imi spuneti si legea in baza careia pot solicita acest lucru?
Mentionez ca intr-un loc de munca am cartea de munca, iar in celalalt am contract pe perioada nedeterminata, full time.
Codul muncii. Cartea o aveti unde ati declarat functia de baza.
Va multumesc pentru raspuns si promptitudine

Alte discuții în legătură

Concediu odihna personal contractual juridic dana juridic dana Care sunt riscurile la care se supune un salariat al unei institutii publice -post contractual, cu norma de lucru de 8 ore, in situatia in care alege pentru a ... (vezi toată discuția)
Preot angajat la cumul- zile concediu de odihna scoalahomocea scoalahomocea Am urmatoarea problema la o scoala. Preotul este incadrat la cumul, avand 9 ore in incadrare(0,50 norma). Conform normelor metodologice nr. 34.232/9.06.1998 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna la cumulul de functii Grigore Carmen Grigore Carmen Fiti draguti, am si eu o intrebare pentru dumneavoastra. Scrie undeva, in legislatia romaneasca, faptul ca un salariat care cumuleaza doua functii beneficiaza ... (vezi toată discuția)