avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dobanda bancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dobanda bancara

In anul 2006 am luat un imprumut de 10000 lei de la o banca, dobanda de 10,9%, fluctuanta, cu o durata de rambursare de 5 ani. Pe parcurs aceasta dobanda a ajuns 18,45 % cat este si in prezent. Zilele trecute am primt de la banca o scrisoare prin care mi se propune scaderea dobanzii cu trei procente de la 1 aprilie a.c. si transformarea ei in dobanda fixa pentru restul de timp ramas, adica un an pana la achitarea sumei totale. Ce ma sfatuiti sa fac? Nu cumva dobanzile vor scadea in viitorul apropiat sub 15,45%, iar bancile fac acest lucru pentru a nu pierde prea mult?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Martie 2010
karina2010, utilizator
Cel mai recent răspuns: moto72 , utilizator 01:28, 14 Martie 2010
E posibil sa fi intuit exact! :) E un "dar de la greci". Si stiti cum se spune, sa nu primesti daruri de la greci....!
tot ce se poate, tot ce se poate, insa ideea bancilor este sa-si asigure o pozitie pentru neprevazut, pentru impredictibil. trebuie sa tineti minte ca nimeni nu stie ce va fii in viitor, exista doar simple supozitii iar daca d-voastra va convine dobanda asta e o treaba buna sa acceptati.
Nu semna!
Pentru un an...oricum nu poti pierde mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision rambursare anticipata de 10% GBC GBC Buna ziua! Am luat un credit de nevoi personale in decembrie 2015, iar acum as dori sa platesc anticipat 30% din creditul ramas de rambursat. De la banca ... (vezi toată discuția)
Credit - dobanda nu scade mircea1970 mircea1970 buna ziua. Am un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca pe imobil, contractat pe 25 ani in anul 2007 la [EDITAT], la o dobanda promotionala de 7,5%, cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! va rog dacă ma poate ajuta cineva! am făcut un ... Bbi05 Bbi05 Buna ziua ! Va rog dacă ma poate ajuta cineva! Am făcut un credit acum 7 luni de 10000,la Banca Transilvania ifn iar acum vreau sa plătesc toată suma. Am ... (vezi toată discuția)