avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... returnarea pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

returnarea pensiei alimentare

Buna ziua. Cumnata mea a beneficiat de pensie alimentara de la tatal ei pana in ianuarie 2010 cand dupa un indelung proces i s-a sistat din cauza faptului ca ea lucreaza din august 2009 cu contract de munca. Acum printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si executorie trebuie sa ii returneze tatalui ei suma de 1800 lei bani care reprezinta pensie alimentara primita in lunile in care deja lucra. Intrebarea noastra este: Cum trebuie ea sa procedeze mai departe, cum se hotaraste care o sa fie procentajul care o sa i se retina din salar,ea avand un salariu minim pe economie, care este suma minima care i s-ar putea retine ei din salar?
Multumim anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 20:47, 6 Martie 2010
cam 1/3 din salariu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnarea pensiei alimentare maria_p_ioana maria_p_ioana Buna ziua. Cumnata mea a beneficiat de pensie alimentara de la tatal ei pana in ianuarie 2010 cand dupa un indelung proces i s-a sistat din cauza faptului ca ... (vezi toată discuția)
Pensie minor stefi_gv stefi_gv in ianuarie 2009 am depus actele de divort.am un copil de 11 ani cu fostul meu sot.la dosar am adus amandoi adeverinte de venit, el a adus actele societatii ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Claudia Berekmery Claudia Berekmery Buna! Am 17 ani si sunt un copil nascut in urma unei relatii de concubinaj ! Parintii mei sunt despartiti,eu sunt pe numele tatalui si stau cu mama mea. Tatal ... (vezi toată discuția)