avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare personal contractual de la ssd la s!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare personal contractual de la ssd la s!

Sunt angajat ca si personal contractual la o primarie din anul 2007.Am fost angajat prin concurs si la vremea respectiva eram absolvent de ssd.Anul acesta am sustinut licenta si am absolvit ciclul I Bolognia la aceasi facultate .Precizez ca lucrez in domeniu de activitate legat de facultatea terminata .Pana acum incadrarea mea a fost inspector IA cu ssd ,care va fi incadrarea de acum inainte si ce demersuri trebuiesc facute? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:47, 6 Martie 2010
Daca postul nu necesita studii superioare nu sunt obligati sa va recunoasca .Faceti o cerere
Aceasta a fost conditia la concurs studii de lunga sau de scurta durata .
Asa cum v-a sfatuit si colega, faceti o cerere scrisa pentru promovare conform studiilor absolvite, in baza art. 8 alin.8 din legea 330 (Anexa I) - atasati si acte doveditoare. Insa, totul depinde de bugetul institutiei si de disponibilitatea lor de a organiza examenul de promovare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare studii superioare octaviac octaviac Buna ziua. Lucrez la Biblioteca Judeteana Bistrita Nasaud de 12 ani. Sunt incadrata cu studii SSD pe postul de bibliotecar (am absolvit Colegiul Universitar de ... (vezi toată discuția)
Salarizare personal contractual! florinsadova florinsadova Sunt incadrat pe functia de inspector IA la o primarie si am absolvit SSD sectia TCM in anul 1992 .Precizez ca lucrez in domeniu la serv. termoficare.Anul ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent al ciclului i bologna alice0210 alice0210 Buna ziua! Sunt absolventa a ciclului I Bologna ( facultatea de psihologie-pedagogie, specialitatea pedagogie avand la la baza liceul pedagogic) si as dori ... (vezi toată discuția)