avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce articol?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce articol?

Ce articol de lege as putea invoca in cazul in care un individ foloseste un act fabricat de el pentru pentru a ma santaja si a obtine bani. Cui ma adresez, in baza carei legi? Vreau sa fac plangere penala ca acest individ sa raspunda penal si nu stiu ce act sa invoc. Actul e fals, vreau sa demonstrez nulitatea lui si sa cer sa raspunda penal pentru asta, dar nu stiu ce articol sa invoc. Va multumesc!
Fiti mai explicit, in sensul sa ne dati detalii cu privire la cererile s amenintarile acestuia. Cu ocazia aceasta poate va putem ajuta si cu privire la incadrarea juridica a faptei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj - dovezi, depunere plangere Llaina Llaina Daca o persoana ma santajeaza ca are dovezi cum ca mi-am inselat sotul cerandu-mi diverse sume de bani promitand mereu ca este ultima oara si apoi din nou ma ... (vezi toată discuția)
Fotografiere fara aprobarea persoanei fotografiate mirceapetre mirceapetre Cum se poate face o reclamatie daca cineva iti face o fotografie fara aprobare si te ameninta ca o foloseste in alte scopuri decat cele corecte. (vezi toată discuția)
Anti santaj daniel004 daniel004 salutare forumisti, o amica se simpte santajata de un fost coleg de servici. Ce anume ar trebui sa faca si cum ar putea sa se apere. Imi puteti spune si ... (vezi toată discuția)