buna seara
in primul rind vreau sa stiti ca nu am copii si de curand sint vaduva
averea mea consta in;;1casa pe care sotul meu amostenito de la parintii lui prin testament si 1 casa pe care am facuto inpreuna si 1ha paman tot de la socri
la succesiune ce se imparte cu cumnatele din cele de mai sus?
cat imi va ramine mie si catvor lua ele?
impartim si pamantul?
MULTUMESC
Pt ca inteleg ca nu aveti copii si nici socri, mostenirea se va imparti intre dumneavoastra si fratii sotului defunct. Cotele sunt 1/2 dumneavoastra si 1/2 fratii si surorile acestuia.
Cat priveste impartirea terenului, depinde cum e dobandit. Daca e dobandit in timpul casatoriei prin cumparare se imparte 1/2 din el.
Testament
laleaua neagra
buna dimineata
daca sotul meu a primit testament de la parinti , iar acum sotul a decedat eu voi mostenii in continuare testamentul (socrii nu mai am , nu ... (vezi toată discuția)
Vaduva
Fapanuputapa
problema mea este urmatoarea;am fost casatorita timp de 30 de ani cu sotul meu dar din nefericire nu am putut avea copii si tot din nefericire sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Mostenire
verginica73
in curtea parinteasca a ramas ocumnata deoarece fratele meu a murit si parintii sant morti demult, , cumnata nu are copii si nici acte asa ca avem toti fratii ... (vezi toată discuția)