avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general monetar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

monetar

buna!
am un pfa care are obiect de activ vanzari marochinarie, as dori sa stiu si eu dc seara dupa ce se taie raportul zilnic se mai face monetar cu contravaloarea rap.zilnic.
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 09:37, 7 Martie 2010
Monetarul se face pentru predarea banilor mai departe - uzual era catre casierie.
Cum dv. presupun ca nu aveti casierie (compartiment distinct - cu casier) nu aveti de ce intocmi monetar.
Da, Florin Savu v-a sfatuit bine. Monetarul e inutil atat timp cat, in cazul dvs., sunteti singur, si gestionar, si casier.
;) din cate stiu eu , monetarul nu mai este obligatoriu.Pentru predarea banilor se utilizeaza chitantierul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport zilnic casa marcat anamariacelik anamariacelik se mai intocmeste si monetar in cazul in care se scoate rapotul zilnic la casa de marcat? daca da ce lege reglementeaza acesata?#-o (vezi toată discuția)
Ordinul gestionarilor+fisa de post Doina Elena Doina Elena Va rog puteti sa ma ajutati cu ordinul gestionarilor? M-ar interesa si o fisa de post pentru casier din cadrul comp.contabilitate. multumesc. (vezi toată discuția)
Baza legala pt. utilizarea "monetarului" va rog sa-mi spuneti care sunt normele legale care stipuleaza utilizarea si completarea "monetarului". (vezi toată discuția)