avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... VENIT CRESTERE COPIL
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

VENIT CRESTERE COPIL

Se poate lua in calcul conventia civila pe langa venitul dintr-un contract de munca la calcului indemnizatiei de crestere copil?
Cel mai recent răspuns: andram , utilizator 16:36, 7 Martie 2010
OUG 148 Art. 1. - (1) Începând cu data de 1 ianuarie 2009, persoanele care, în ultimul an anterior datei naşterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, beneficiază de concediu pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani sau, în cazul copilului cu handicap, de până la 3 ani, precum şi de o indemnizaţie lunară în cuantum de 600 lei sau, opţional, în cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni, dar nu mai mult de 4.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizati pt. crestewrea copilulu andreea1824 andreea1824 pot beneficia de indemnizatie pt. cresterea copilului,daca eu lucrez de 1 an si jumatate cu contract de munca cu 2 ore? Va multumesc (vezi toată discuția)
Cuantumul indemnizatiei ccc drov drov Care este suma ce mi se va acorda ca indemnizatie pentru cresterea copilului la un venit net de 5572 lei realizat in ultimele 12 luni inaintea nasterii. (vezi toată discuția)