avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa Radio-TV pentru un Cabinet Medical
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa Radio-TV pentru un Cabinet Medical

Buna ziua, ma intereseaza sa aflu statusul actual al taxei radio-tv pentru IMM.
Detin un cabinet medical care reprezinta sediu social pentru 2 firme.
Sunt nevoit sa platesc aceasta taxa? Si daca da, pentru ambele firme?

Atasez linkul: www.avocatnet.ro/content/art...

Multumesc anticipat,
Dinu Valentin
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:24, 7 Martie 2010
Eu , personal nu stiu daca s-a publicat in MO acest proiect , dara daca s-a publicat atunci nu veti mai plati taxa radiu pentru niciun sediu social daca faceti dovada ca nu detineti aparate radio.
Desi initial prin decizia nr 2102,in dosarul 1428/2008,ICCJ a respins ca nefondat recursul declarat de Guvernul Romaniei si a anulat ca netimbrat recursul formulat de Societatea Roamana de Radiodifuziune,Guvernul a revenit si a corectat unitatile beneficiare a deciziei mentionate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv???!!! este anulata sau nu??? felteiu felteiu [b]VA ROG DACA CINEVA POATE SA RASPUNDA!!![/b] Informatiile privind "taxa RADIO TV" emisa catre persoanele juridice (SRL) sunt contradictorii, confuze si ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv corvinleafa corvinleafa rog cine poate sa ma lamureasca si pe mine ce trebuie sa fac cu taxa radio tv? am sediul intr-un apartament in care oricum platesc taxa radio tv ca persoana ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru servicii de radiodifuziune crysenc21 crysenc21 Buna ziua, pe adresa societatii unde sunt administrator a venit o notificare de plata a taxei de radiodifuziune pentru perioada martie-decembrie 2008? ... (vezi toată discuția)