avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum recuperez banii de la o banca desfiintata?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum recuperez banii de la o banca desfiintata?

Banca populara Targoviste sa desfiintat.Imi datoreaza aproximativ 5 mil lei vechi.cum procedez sa-mi recuperez banii?va multumesc.cu stima
Cel mai recent răspuns: DANIELA NICULESCU , Consultant fiscal 08:46, 8 Martie 2010
Toate institutiile de credit autorizate de BNR sa primeasca depozite de la public au obligatia de a participa la schema de garantare a depozitelor. Fondul garanteaza toate sumele depuse in orice tip de cont bancar (cont curent, cont de economii, cont comun, depozit etc) inclusiv dobanda aferenta, in limita a 50.000 de euro, echivalent in lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantare cont curent bancar Artigas Artigas Va salut, Conturile bancare ale persoanelor fizice au acelasi regim de garantare ca si depozitele bancare in cazul falimentului bancii,respectiv in limita ... (vezi toată discuția)
Depozit bancar - care e limita de garantare? daneficient daneficient sant garantate de catre stat depozitele de economii cu dobanda negociata intre o persoana fizica si banca ,care e limita superioara de depozit, garantat? (vezi toată discuția)
Depozite banca greceasca georgepbr georgepbr am si eu o intrebare: daca un deponent are intr-o banca greceasca echiv a 100.000 eur intr-un depozit si in contul curent are in mod frecvent peste 50.000 eur ... (vezi toată discuția)