avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Garantare cont curent bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Garantare cont curent bancar

Va salut,
Conturile bancare ale persoanelor fizice au acelasi regim de garantare ca si depozitele bancare in cazul falimentului bancii,respectiv in limita plafonului de 100000 Euro?
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:16, 24 Septembrie 2011
Da. Garantarea conturilor si a depozitelor se face tocmai pentru protejarea contra falimentului bancii.
Buna seara,

Da, Fondul de Garantare al Depozitelor Bancare garanteaza toate sumele depuse in orice tip de cont bancar, in limita plafonului de 100000 euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantare depozit/cont bancar Artigas Artigas Va salut, Plafonul de garantare de 100000 Euro de catre stat a depozitelor/conturilor bancare se refera la fiecare depozit sau cont,indiferent daca acestea ... (vezi toată discuția)
Bancile din romania-perspective. Artigas Artigas Va salut, In ce masura considerati ca una sau mai multe dintre cele 10 banci romanesti aflate in fruntea clasamentului(dar mai cu seama cele aflate pe ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii de la o banca desfiintata? florentighita florentighita Banca populara Targoviste sa desfiintat.Imi datoreaza aproximativ 5 mil lei vechi.cum procedez sa-mi recuperez banii?va multumesc.cu stima (vezi toată discuția)