avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare definitiva punere in posesie teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare definitiva punere in posesie teren

Am o hatarare definitiva si irevocabila de la inalta curte si casatie bucuresti prin care am obtinut un teren (pentru care ma judec de 20 ani) , teren pe care trebuie sa ma puna in posesie primaria.
In urma acestei hotarari am depus o cerere la primarie pentru punerea in posesie.
Au trecut deja 30 de zile si nu am primit nici un raspuns.
Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: catalin. , utilizator 09:25, 8 Martie 2010
1. investiti hot cu formula executorie,
2. daca nu v-a raspuns inca, o veti da in judecata, e singura varianta.
Am deja o hotarare cu formula executorie ,dar executorul a zis ca prima data sa facem adresa catre primarie ca asa este procedura. Am impresia ca nu vrea sa-si asume raspunderea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita legea 10 ;apartament in bucuresti Mircea Razvan Mircea Razvan Am postat acest mesaj la articolul:,,Implicatiile hotararii CEDO in cazul proprietatilor nationalizate. Cum vor fi afectati fostii proprietari'': Am castigat ... (vezi toată discuția)
Punere in aplicare sentita civila definitiva vasilica53 vasilica53 Buna ziua.Pe data de 30.09.2011 am depus la primarie(Comisia de aplicare a legii fondului funciar) o cerere pentru punerea in posesie a unui teren castigat in ... (vezi toată discuția)
Executare silita drepturi salariale Noname2011 Noname2011 Am dat in judecata o firma ptr nerespectarea drepturilor salariale. Dupa prima infatisare la proces mi-am recapatat drepturile salariale insa am cerut si ... (vezi toată discuția)