avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare silita Legea 10 ;Apartament in Bucuresti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare silita Legea 10 ;Apartament in Bucuresti

Am postat acest mesaj la articolul:,,Implicatiile hotararii CEDO in cazul proprietatilor nationalizate. Cum vor fi afectati fostii proprietari'':
Am castigat la Inalta Curte un apartament notificat la PMB cu Legea 10; nevandut cu legea 112.Dupa ce am asteptat 6 ani sa il primesc pe cale administrativa, in anul 2008 am deschis actiune in justitie.In ianuarie 2010 am castigat definitiv la Inalta Curte.In mai 2010 vazand ca tot nu mi se retrocedeaza apartamentul am platit actiune de executare silita a Primarului General si Consiliului General al Primariei.Nici pana astazi nu am un raspuns. Nu mi s-a retrocedat nimic!In asemenea conditii cum pot spera adevaratii proprietari sa mai primeasca ceva de la noile decizii ale CEDO? Legislatia adoptata in ultimii 20 de ani a consfintit in fapt raptul din 1950.
Ce mai pot face pe cale legala ca sa intru in posesia apartamentului?

Cel mai recent răspuns: ContSters163072 , utilizator 14:47, 24 Octombrie 2010
adica ce ati castigat?
ce scrie in dispozitivul hot
Stimate domn, daca ati castigat in instanta apartamentul atunci punerea in posesie nu putea sa v-o faca PMB prin Primarul General , ci un executor judecatoresc! Mergeti cu hotararea ramasa definitiva si irevocabila la un executor judecatoresc si el va va spune care sunt pasii de urmat pentru a intra in posesia imobilului!
In plus , daca exista chiriasi pe legea 112/1995 atunci va trebui sa ii notificati pentru incheierea unui contract de inchiriere in conditiile legii!
Succes!
B-)
1/Tribunalul Bucuresti ;Sentinta civila Nr. din..Pentru aceste motive hotaraste:Admite actiunea cum a fost precizata de reclamantul( numele meu si adresa mea)in contradictoriu cu paratii Municipiul Bucuresti prin primar general si cu Primaria Municipiului Bucuresti.
Obliga paratul sa emita dispozitie de restituire in natura catre reclamant a imobilului apartamant nr , situat in Bucuresti , str..
Obliga paratul la plata catre reclamant a sumei de...reprezentand cheltuieli de judecata .. cu drept de apel.
2/Curtea de Apel Bucuresti sectia a Nr... civila.Decizia Civila nr. din ...
Respinge apelul formulat de catre apelanta, parata Primaria Municipiului Bucuresti prin Primar General, impotriva sentintei civile a Tribunalului Bucuresti nr. din..in contradictoriu cu intimat( subsemnatul)
Obliga apelanta la plata catre intimatul (numele meu) a sumei de.. cu titlu de cleltuieli de judecata.
3/Inalta Curte de Casatie si Justitie Sectia civila.Decizia nr... din data..Pentru aceste motive:
In numele legii decide:
Respinge ca nefondat, recursul declarat de parat Municipiul Bucuresti prin Primar General, impotriva deciziei Nr. din data .. a Curtii de Apel Bucuresti .Obliga recurentul la plata catre intimat( numele meu) a sumei, cheltuieli de judecatata.
Irevocabila.
Am platit si un executor judecatoresc , la finele lunii mai.Nu comunica cu mine decat pe e-mail.Spune mereu ca nu a iesit decizia tribunalului din camera de consiliu pentru aprobarea execurtarii silite.
Ce mai pot face in aceste conditii?
RIL promovat. Cadrul aplicarii amenzii civile debitorului unei obligatii de a face intuitu personae
Laura Codruta Kovesi, Procurorul General al Romaniei, a promovat recurs in interesul legii cu privire la interpretarea si aplicarea dispozitiilor art. 5803 din Codul de procedura civila, raportate la art. 3 731, art. 387, art. 572 si art. 5802 din…
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
ContSters163072, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am castigat procesu ContSters424651 ContSters424651 12.06.2017Ora estimata: 09:00 Complet: LA3 Tip solutie: Schimbat în parte Solutia pe scurt: Admite apelul declarat de pârâtul-apelant Enache Viorel ... (vezi toată discuția)
Legea 10 atacata de vechea lege 112 se poate? la curtea de apel pynu pynu Buna ziua ! In 1999 pe legea 112 am deschis actiune pt revendicarea imobil restituire in integru la curtea de apel . Mi s-a respins actiunea cu irevocabil In ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune vs succesiune- caz complicat marian_coanda marian_coanda Buna seara, Nu stiu cum sa rezolv o problema foarte complicata:Bunicul meu a decedat acum un an si ceva si tatal meu incearca sa dezbata succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)