avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bonuri de masa...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bonuri de masa...

Buna ziua Am urmatoarea situatie... Pot acorda unui salariat cu CIM (lucreaza doar sambata si duminica) numai bonuri de masa ? Dar unui salariat care are contract de 3 ore pe zi ?
Cel mai recent răspuns: Cezar66 , utilizator 08:45, 8 Martie 2010
Codul muncii Art. 154. - (1) Salariul reprezinta contraprestatia muncii depuse de salariat in baza contractului individual de munca.
(2) Pentru munca prestata in baza contractului individual de munca fiecare salariat are dreptul la un salariu exprimat in bani.
Bonurile de masa nu sunt considerate salariu ci o facilitate.in afara salariului
Am inteles... Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea buna ziua. as dori sa ma lamuriti cu o problema: la societatea unde lucrez eu ne-a luat din salarul negociat si ne-a dat in schimb bonuri de masa. e normal sa ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale soferi mioara danaila mioara danaila O firma de turism organizeaza, la cererea clientilor ,excursii in week-end. Soferul este angajat cu contract de munca de 8 ore. In cursul unei saptamani , ... (vezi toată discuția)
Program de lucru 11 ore. sporuri. va rog un sfat. didi67 didi67 Am o intrebare referitoare la relatiile de munca, respectiv durata timpului de lucru (si salarizarea) in cazul unei repartizari inegale a timpului de lucru. As ... (vezi toată discuția)