avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general vector fiscal ptr TVA si impozit pe profit la 1 sau 3 ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

vector fiscal ptr TVA si impozit pe profit la 1 sau 3 luni

Buna ziua,

Pentru o firma nou infiintata - 01.03.10 cu obiect de activitate - prestari servicii:casa de expeditii , acest vector fiscal trebuie declarat la 1 luna sau 3 luni ?
Precizez ca cifra de afaceri este sub 100000 eur !

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: katica , utilizator 21:47, 9 Martie 2010
Vectorul fiscal va fi trimestrial, doar contributiile, in caz ca veti avea salariati vor fi cu declarare si plata lunara.

Andreea Voicila
Multumesc frumos, deocamdata nu am angajati!
La multi ani de 8 martie!
Inclusiv si daca am transporturi intracomunitare?

Multumesc!
Prestati servicii de transport intracomunitar sau va sunt prestate astfel de servicii?
Ma regasesc in ambele situatii!
In cazul unui transport sa zicem cu livrare la usa , eu trebuie sa platesc pentru ultima portiune agentului din EU .
In final care sunt regulile pentru incadrarea la 3 sau 1 luna?

Alte discuții în legătură

Declaratie prestare de servicii intracomunitare rocky2009 rocky2009 Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce declartatii se depun pentru un PFA care este neplatitor de TVA, dar care presteaza servicii intracomunitare. Multumesc (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare-declaratia 390-decont tva roxanag roxanag Buna seara, Am prestari de servicii intracomunitare(servicii traducere ,servicii de turism),pe care evident le -am declarat in declaratia 390-VIES.Firma ... (vezi toată discuția)
Registrul operatorilor intracomunitari julyana2010 julyana2010 Buna dimineata, Doresc confirmarea conform articolelor din Codul Fiscal prin care PFA-ul trebuie sa se inregistreze in scopuri de TVA pentru serviciile ... (vezi toată discuția)