avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie-prelungire preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie-prelungire preaviz

In cazul in care se depune o cerere de demisie cu preaviz si angajatul continua munca dupa expirarea termenului de preaviz, ca urmare a unui acord tacit intre parti se poate considera ca angajatul a renuntat la demisie sau doar ca a acordat un termen de preaviz mai mare angajatorului?
Cel mai recent răspuns: MirelaNiculai , utilizator 13:51, 31 Decembrie 2006
se poate orice varianta, daca si angajatorul o accepta.
mai repede ca a renuntat la demisie. prin urmare isi infirma demisia.
Dar daca angajatorul e deacord, poate pleca oricand.:)
1. Pai daca angajatorul era de acord sa plece atunci nu se ajungea la situatia de a "expira" preavizul, era incetat CIM demult (din ziua depunerii demisiei :P).
2. "acord tacit intre parti" - partile pot revoca acel act, ce mai conteaza ce "se poate considera"???
Cred ca si preavizul are o limita.S-au impacat,a renuntat la demisie.:P

Alte discuții în legătură

Demisia - termen de prescriptie - urgent silone silone Buna, dragi colegi! Am un salariat care si-a dat demisia si a trimis-o prin posta cu confirmare de primire. Nu stiu din ce motive, nu mai vrea sa plece iar ... (vezi toată discuția)
Demisie in timpul concediului de crestere copil dwinter dwinter Buna ziua, Din februarie anul curent sunt in concediu de crestere copil cu contractul suspendat. Firma a angajat in locul meu o persoana cu contract de ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz mai mare v_florina v_florina Buna ziua, Am urmatoarea situatie: angajatul isi depune demisia in care specifica data de la care CIM inceteaza, si totodata specifica: [i]\'perioada de timp ... (vezi toată discuția)