avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Intrebare legata de Ordin nr. 376 din 10/04/2006
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Intrebare legata de Ordin nr. 376 din 10/04/2006

In Ordin nr. 376 din 10/04/2006 la art. 14 al. 3 se precizeaza ca probleme se tin in frigider la punctul de plotie maxim 3 zile. Intrebarea mea e ce se intampla daca expira aceasta perioada si politia nu trimite analizele?

Si ce se intampla daca nu platesc analizele? Din cate stiu politia trebuie sa le plateasca nu eu.

Alte discuții în legătură

Valabilitatea probelor de sange pentru alcoolemie daniel1969 daniel1969 buna ziua! cat timp sa poate pastra o proba de sange in conditii optime si conform legii pentru stabilirea alcoolemiei. (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.03 Ionut_24 Ionut_24 In data de 7.06 ac, in jurul orelor 06:30, am fost oprit la un control si testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.03. Nu am fost de acord cu ... (vezi toată discuția)
Probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei ContSters303830 ContSters303830 imi poate spune cineva,in cat timp de la prelevarea probelor de sange in vederea alcolemiei trebuiesc sa ajunga la spital? ... (vezi toată discuția)