avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchidere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchidere punct de lucru

am inchis un punct de lucru. ce trebuie sa fac la registru comertului ca SC sa nu mai apara inregistrat cu acel punct de lucru si ce acte imi trebuiesc ?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 07:37, 9 Martie 2010
Actele necesare si tarifele le gasiti site-ul Registrului Comertului . Va trebui sa inchideti acel punct de lucru si din punct de vedere legal prin radiere sau mai aveti posibilitatea suspendarii activitatii pe o perioada de pana la 3 ani .
Trebuie declarata inchiderea punctului de lucru la registrul comertului.
Buna ziua,

Aveti nevoie de hotarare aga in care sa specificati inchiderea punctului de lucru si adresa unde era situat si de certificatul constatator al punctului de lucru in original.
Acesta vi s-a eliberat la crearea punctului de lucru. Daca l-ati pierdut, trebuie sa declarati pierderea intr-un ziar si sa mergeti cu ziarul la ei.

Multumesc,
hotarare AGA si act aditional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare puncte de lucru irina_alexa irina_alexa buna ziua! as dori sa-mi spuneti ce acte sunt imi sunt necesare pentru desfiintarea unor puncte de lucru! va multumesc! (vezi toată discuția)
Aga si anexa la monitor lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va deranjez cu 2 intrebari: 1/ Am depus acte la Registrul Comertului pentru prelungire mandat administrator si prelungire punct de lucru. Mi-a ... (vezi toată discuția)
Am o sc care nu mai are activitate Emmanuel_ro Emmanuel_ro buna ziua , am o SC din anul 2008 am functionat aproximativ 2 ani apoi din 2010 nu sa mai lucrat ...acum vreau sa stiu ce e de facut sa o inchid sau sa o ... (vezi toată discuția)