1/ Am depus acte la Registrul Comertului pentru prelungire mandat administrator si prelungire punct de lucru. Mi-a cerut si "Anexa la monitor" - puteti sa-mi spuneti va rog ce reprezinta aceasta anexa?...cum o intocmesc?... exista un formular special pe net?...
2/ Pot sa trec pe aceeasi AGA ca asociatii decid:
a) prelungire mandat administrator
b) radiere punct de lucru vechi
c) deschidere punct de lucru nou
1. Hotararea AGA va trebui sa prezinte o anexa din cuprinsul careia sa rezulte numarul de caractere (caractere si spatii) pe care aceasta le prezinta. (Word count, in programul Microsoft Word). Copiati apoi (Ctrl + Alt + Print Screen) si tranferati apoi (Paste) pe anexa al carui model il aveti mai jos.
Fara aceasta anexa nu va fi inregistrata cererea.
Sa prezentati hotararea in original si o copie xerox.
Model:
Anexa Hotararea AGA
ANEXA
la Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor
SC __________________SRL
din data de_______
Subsemnatul________________, in calitate de administrator al SC _______SRL, declar ca documentul - Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor SC __________SRL nr. _____din data de_________contine _______caractere.
Semnatura:
2. Puteti sa treceti in hotararea AGA modificarile pe care le doriti.
Pentru modificarile poe care le doriti, trebuie sa depuneti la Registrul Comertului urmatoarele documente:
- act aditional la contractul de inchiriere ( cel pentru punctul de lucru) prin care se reziliaza contractul;
- certificatul constatator pentru punctul de lucru (pentru cel sce urmeaza a se inchide) - in original;
- contract de inchiriere (pentru noul punct de lucru);
- actele de proprietate ale imobilului in care urmeaza a se deschide pctul de lucru -in copie;
- hotararea AGA - in original si copie;
- anexa la hotararea AGA;
- actul constitutiv actualizat.