avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistare Punct de lucru - acte necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistare Punct de lucru - acte necesare

Problema este in felul urmator: acum 3 luni am facut firma cu sediul social in apartamentul in care locuies si vreau sa inregistrez un punct de lucru intr-un depozit cu care deja am contract pe firma de pe 24.06.2011 si am platit eu, ca persoana fizica, chiria.
Contractul de inchiriere este facut cu proprietarul spatiului. Eu am in momentul acesta urmatoarele documente:
1.contractul de inchiriere (incheiat pe 24.06.2011)
2.anexa cu planul locului si delimitarea spatiului inchiriat
3.copie dupa cui-ul lor
4.declaratie pe propria raspundere data in temeiul prevederilor art. 15 alin. 1 lit b din legea nr 359/2004 etc
5.o cerere pentru inregistrarea de la registrul comertului
6.hotararea aga si anexa facuta cu word count.
Mai am nevoie si de copie dupa contractul de proprietate de la sc stela sa?
Are ceva daca contractul a fost facut pe 24.06 si eu abia acum il inregistrez? chiria am platit-o din buzunarul meu nu din al firmei.
Va multumesc frumos pentru atentie si timp!

Cu respect,
Stefan.
Cel mai recent răspuns: Catalina Cibotariu , Avocat 15:18, 15 Septembrie 2011
va mai trebuie act aditional la actul contitutiv prin care se deschide punctul de lucru, actul constitutiv actualizat in care se regaseste si punctul de lucru + o declaratie pe propria raspundere prin care se completeaza activitatile ce vor fi autorizate la punctul de lucru
Va mai trebuie dovada ca, contractul de inchiriere a fost inregistrat la administratia financiara, unde va trebui sa prezentati si o copie a titlului de proprietate.
nefertirising a scris:

va mai trebuie act aditional la actul contitutiv prin care se deschide punctul de lucru,


acest lucru reiese din hotararea AGA ori decizia asociatului unic.
Mihai-Jus a scris:

Va mai trebuie dovada ca, contractul de inchiriere a fost inregistrat la administratia financiara, unde va trebui sa prezentati si o copie a titlului de proprietate.


Ioi, uitasem de astea :). Prin copie a titlului de proprietate, puteti solicita proprietarului depozitului fie sa va furnizeze o incheiere de intabulare de la Cartea funciara, fie un Extras de Carte Funciara care sa nu fie mai vechi de 30 de zile, fie un proces-verbal de receptie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aga si anexa la monitor lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va deranjez cu 2 intrebari: 1/ Am depus acte la Registrul Comertului pentru prelungire mandat administrator si prelungire punct de lucru. Mi-a ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru ContSters78427 ContSters78427 Buna ziua. Am si eu o intrebare referitor la ce acte este nevoie pentru deschiderea unui punct de lucru? O societate cu sediul social in Tg. Mures, doreste sa ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru 841108 841108 Buna ziua, revin din nou cu o problema: vreau sa declar punctul de lucru ca sa pot sa imi incep activitatea, am facut hotararea AGA, anexa si ... (vezi toată discuția)