avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale stadiul administratorilor salariati ai SA-urilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

stadiul administratorilor salariati ai SA-urilor

am o intrebare pentru persoanele care activeza in SA-uri si sunt in tema :
administratorilor care sunt salariati ai societatii in cauza li s-a suspendat CIM...?
directorului general - administrator si presedinte al CA - i s-a suspendat CIM...?
sau au renuntat la functia de administrator....
Cel mai recent răspuns: mony , utilizator 11:59, 17 Februarie 2007
Asta este optiunea fiecaruia dupa parerea mea.
Nu stiu sa fie incompatibila functia de administrator cu cea de director, doar dupa noile modificari ale Legii 31.
Tinand cont de faptul ca modificarea la Lege 31/1990 a intrat deja in vigoare, ma intereseaza si pe mine sa spuna cineva care a aplicat deja suspendarea contractelor de munca ale directorilor-administratori, cum a procedat efectiv si daca se incheie contracte de asigurare sociala pt.acestia sau ce altceva se incheie?! Cum sunt platiti? Se cumuleaza salariul luat anterior ca director cu indemnizatia de administratie anterioara iar suma totala va deveni noua indemnizatie de administratie?Presedintele CA ramane director general in baza ct.i.de munca sau i se suspenda si lui acest contract?
Ce ati mai facut cu administratorii salariati ai SA-urilor ? #-o
Eu am facut o adresa catre ITM si astept sa vad ce-mi raspund. La sfarsitul lunii decembrie nu erau nici ei lamuriti cum se aplica respectivele modificari ale legii ! Totusi trebuiau aplicate inca din decembrie 2006.!

Alte discuții în legătură

Contract de mandat pt.director sucursala??? giconei giconei in cazul unei societi pe actiuni cu capital integral de stat si care are 10 sucursale pentru directori de sucursale s-a hotarit ca acestora sa li se inceteze ... (vezi toată discuția)
Administrator sa - director economic Melinda2 Melinda2 Buna ziua, Sunt director economic la un SA, angajata cu contract de munca. Societatea nu are Director General, este reprezentata de Presedintele CA si ... (vezi toată discuția)
Modificare legea 31 bluehill bluehill a aparut legea 441/2006 prin care se modifica lg. 31/1990 si lg. 26/1990 se pare ca intra in vigoare din 01.decemdrie 2006 una din modificari consta in ... (vezi toată discuția)