am inteles ce mi-ati scris si voi face intocmai nu stiu in schimb cum procedez cu demisia . sa inteleg ca nu mai este necesar de o demisie pt ca nu am dorit sa plec si tb sa imi dea ei o decizie de incetare ?.
Va multumesc
Sigur ca da , orice incetare se face prin dispozitie scrisa comunicata dvs. . In masura in care cele inscrise nu corespund realitatii puteti face actiune in instanta .
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Revisal
buna,
va rog sa ma informati cum pot verifica daca s-a inregistrat un CIM pe care l-am transmis pin revisal,treb sa merg la itm sa intreb?
si daca s-a ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz.
kady
Mi-am dat demisia pe data de 12 martie 2007 si am specificat in demisie ca nu acord perioada de preaviz, din motive pesonale. Eu intr-o saptamana voi pleca din ... (vezi toată discuția)
Intrebari
Marius Nou
am fost concediat pe motive de reorganizare a firmei, sunt in preaviz. am aflat de la cineva ca angajatorul o sa aduca pe altcineva in locul meu care a cerut ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.