avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general concediere fara motiv
Discuție deschisă în Contabilitate în general

concediere fara motiv

am inteles ce mi-ati scris si voi face intocmai nu stiu in schimb cum procedez cu demisia . sa inteleg ca nu mai este necesar de o demisie pt ca nu am dorit sa plec si tb sa imi dea ei o decizie de incetare ?.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 12:26, 9 Martie 2010
Sigur ca da , orice incetare se face prin dispozitie scrisa comunicata dvs. . In masura in care cele inscrise nu corespund realitatii puteti face actiune in instanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal buna, va rog sa ma informati cum pot verifica daca s-a inregistrat un CIM pe care l-am transmis pin revisal,treb sa merg la itm sa intreb? si daca s-a ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz. kady kady Mi-am dat demisia pe data de 12 martie 2007 si am specificat in demisie ca nu acord perioada de preaviz, din motive pesonale. Eu intr-o saptamana voi pleca din ... (vezi toată discuția)
Intrebari Marius Nou Marius Nou am fost concediat pe motive de reorganizare a firmei, sunt in preaviz. am aflat de la cineva ca angajatorul o sa aduca pe altcineva in locul meu care a cerut ... (vezi toată discuția)