buna,
va rog sa ma informati cum pot verifica daca s-a inregistrat un CIM pe care l-am transmis pin revisal,treb sa merg la itm sa intreb?
si daca s-a inregistrat,cum fac sa-l anulez?...adica respectivul angajat nu mai lucreaza ...trebuie doar sa trimit iar revisalul cu incetarea contractului?
va multumesc frumos pt raspuns
Puteti intocmi o decizie prin care se constata incetarea contractului individual de munca ca urmare a demisiei salariatului, dar nu este impusa de legislatie aceasta masura. Ati intocmit "Nota de lichidare" pentru salariatul respectiv ?
Art.31 alin.3 C.mun. prevede ca, pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
Asadar, nici nu mai este nevoie ca salariatul sa-si dea demisia.
Nota de lichidare nu are nicio tangenta cu decizia de incetare a raportului de munca.
Resurse umane
lucretia_micu
Buna ziua!
Am si eu doua nelamuriri:1-Daca o societate comerciala cu 2 actionari nu are angajati pentru ca doar ei presteaza munca in societatea lor,mai ... (vezi toată discuția)