avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals in acte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals in acte

Buna ziua. As vrea sa va rog,pe cei ce-mi pot raspunde,in ce categorie este incadrata urmatoarea infractiune.In perioada 2005-2006 soacra mea a complectat si introdus in actele contabile ale firmei ce o administrez,mai multe facturi fictive pt a ne sustrage de la plata impozitelor. acum sunt in divort si nu stiu la ce sa ma astept.Ce ma sfatiuti sa fac?

Va multumesc,cu respect.
Cel mai recent răspuns: Daniela Iancu , Avocat 14:12, 10 Martie 2010
deja suntem in domeniul evaziunii fiscale.
problema e mult mai complexa , consultati un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in acte Daniel35 Daniel35 Buna ziua. As vrea sa va rog,pe cei ce-mi pot raspunde,in ce categorie este incadrata urmatoarea infractiune.In perioada 2005-2006 soacra mea a complectat si ... (vezi toată discuția)
Fals in acte Daniel35 Daniel35 Buna ziua. As vrea sa va rog,pe cei ce-mi pot raspunde,in ce categorie este incadrata urmatoarea infractiune.In perioada 2005-2006 soacra mea a complectat si ... (vezi toată discuția)
Raspunderea penala a unui imputernicit sealevel sealevel Prietena mea a lucrat acum cativa ani (fara forme legale) in cadrul unei societati comerciale in cadrul careia avea o imputernicire sa ridice banii din banca ... (vezi toată discuția)