Buna ziua. As vrea sa va rog,pe cei ce-mi pot raspunde,in ce categorie este incadrata urmatoarea infractiune.In perioada 2005-2006 soacra mea a complectat si introdus in actele contabile ale firmei ce o administrez,mai multe facturi fictive pt a ne sustrage de la plata impozitelor. acum sunt in divort si nu stiu la ce sa ma astept.Ce ma sfatiuti sa fac?
Daca soacra dvs a completat si a introdus in actele firmei facturi fictive ,raspunde personal conform dispozitii L nr 82/1991
Cum apreciati ca pot afecta solutionarea divortului,eventualele incalcari ale dispozitiilor in vigoare ,intreprinse in 2005-2006 ,de catre soacra dvs ?
In calitate de administrator,pana la demararea divortului,nu a-ti avut cunostiinta despre acele facturi fictive,si sustragere de la achitarea impozitelor?
Deocamdata sa va inarmati cu numere de telefon ale unor avocati.
Este bine sa aveti mai multe intrucat e posibil ca atunci cand veti avea probleme sa nu gasiti astfel incat sa aveti posibilitatea a gasi macar unul liber.
Sarut mainile si va multumesc in primul rand pentru raspun.Astazi am primit citatie la un nou proces in care sotia,cu care sunt in divort,cere iesirea din firma si schimbarea sediului social,sediu ce este in prezent la adresa parintilor ei.Acei bani ,,acoperiti,,cu facturi de,,bucuresti,,si care au fost complecate de soacra mea au fost folositi pentru fam sotiei mele.Acum eu vad aceasta cere de iesire din firma ca pe o posibilitate a lor de-a cere ulterior o expertiza contabila sau cum se numeste pt a-mi creea mie probleme,vor cu orice pret sa plec din orasul in care suntem acum,eu nefind de aici.Mentionez ca pe firma functioneaza la ora actuala francize fornetti.Ce ma sfatuiti?Multumesc
Fals in acte
Daniel35
Buna ziua. As vrea sa va rog,pe cei ce-mi pot raspunde,in ce categorie este incadrata urmatoarea infractiune.In perioada 2005-2006 soacra mea a complectat si ... (vezi toată discuția)
Fals in acte
Daniel35
Buna ziua. As vrea sa va rog,pe cei ce-mi pot raspunde,in ce categorie este incadrata urmatoarea infractiune.In perioada 2005-2006 soacra mea a complectat si ... (vezi toată discuția)
Offshore
animis
Doresc sa aflu mai multe informatii despre offshore dar nu prea stiu unde sa caut. Am gasit in special informatii despre cum se infiinteaza un offshore. Ma ... (vezi toată discuția)