avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale actualizare cu rata inflatiei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

actualizare cu rata inflatiei

Buna ziua!
In urma unui control, mi s-a lasat ca masura actualizarea trimestriala cu rata inflatiei a tarifului perceput inecepand cu anul 2006.
Imi poate spune cineva care este procedura de actualizare trimestriala , adica modul in care trebuie sa procedez?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 11:12, 23 Decembrie 2010
Revista de statistica publica lunar indicii de inflatie. Indicele trimestrial se determina prin inmultirea succesiva a indicilor lunilor din trimestru !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rata inflatiei loremaria loremaria Stiti cumva care este formula de calcul a ratei inflatiei?Calculul trebuie facut la o suma de zece milioane de lei vechi. Multumesc mult. (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 indice inflatie liniuta liniuta Va rog daca stie sa-mi spuna cineva un teren evaluat in urma unei expertizate si evaluat in ian 2006 la 250.000 RON - referitor la aceasta suma cum se poate ... (vezi toată discuția)
Actualizarea unei sume cu rata inflatiei retroactiv al3xal3x2 al3xal3x2 buna!In urma unui proces pentru despagubiri civile pentru vatamare corporala din culpa,am primit o hotarare judecatoreasca in care s-au acordat despagubirile ... (vezi toată discuția)