avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Atentie Decont TVA, sume stabilite suplimentar de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Atentie Decont TVA, sume stabilite suplimentar de catre inspectia fiscala

Cei care sunt in situatia ca li s-a stabilit suplimentar de catre adm. financiara TVA/ul suplimentar nu au voie sa-l regularizeze in decontul urmator, dar atentie soldul din balanta nu va corespunde cu soldul decontului de TVA. Ce de la adm opereaza suma suplimentara in fisa sintetica a contribuabilului cu cateva luni intarziere. In suta la suta din cazuri adm. fin. da vina pe contribuabil.
Daca aveti surprize sa stiti ca dansii au inventat dublarea sumei. Cel mai bine este sa fiti cu platile la zi ca sa puteti depista orice nereguli de acest gen.
In mod normal la decont ar trebui sa existe o rubrica in plus pentru a opera sumele de la control. Mare mare atentie ca sa nu fiti surprinsi neplacut.

Alte discuții în legătură

Sold credit la 4423 cu minus dorinahd dorinahd Am urmatoarea situatie:la finalul lunii decembrie in balanta aveam sold final credit la contul 4423 suma de 102.25 dar in decont suma este rotunjita la 103.Am ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere tva:inregistrari si decont rodalina26 rodalina26 buna ziua am o decizie de impunere cu diferente tva si majorari. nu stiu cum sa fac decomntul de tva aferent lunii in care am primit decizia. in fisa pe ... (vezi toată discuția)
Regularizare decont tva aviva53 aviva53 Sa platit tva cu 106 ron mai mult in anul 2013....fisa sintetica nu a fost regularizata..... acum am cerut rambursare de tva fara aceea suma ...deoarece nu se ... (vezi toată discuția)